НИЕ СЕ ПОГРИЖИХМЕ ПАЗАРУВАНЕТО ВИ ДА БЪДЕ КРАТКО, ЛЕСНО И ПРИЯТНО!

При разглеждане на продукт, който искате да закупите, отидете в най-долната част на страницата с описанието му, където се намира бутон КУПИ. Ако го натиснете, ще добавите в кошницата си един брой от стоката. Ако искате количеството да е по-голямо, до бутона КУПИ ще намерите прозорец, в който да зададете нужното ви количество. След добавяне на стоката, имате две възможности: ПАЗАРУВАЙТЕ ОЩЕ, което означава да се върнете в сайта и да продължите да разглеждате и избирате стоки, които да добавяте към кошницата си, или КОШНИЦА. При натискането на този бутон ще бъдете насочени към страница, на която да попълните данните си, да изберете начина на плащане и спедитор, с който да получите пратката си. Попълнете задължителните полета, запознайте се с общите условия и потвърдете, че сте съгласни с тях. След това, натиснете ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА. С това вече сте направили вашата покупка. На посочения от вас електронен адрес ще получите потвърждение за това, съдържащо детайлите за нея, както и нейният номер. Ние също ще я получим, след което, в рамките на няколко часа наш служител ще се свърже с вас, за да потвърди наличността на стоките, и за последни уточнения относно експедирането им. 

Ако първоначално сте избрали някакъв продукт, след това сте продължили с разглеждането и добавянето на стоки в кошницата, за да направите заявка за всички добавени продукти, отидете върху иконата на кошница в горния десен ъгъл на сайта, отворете я, и ще имате възможност да натиснете бутона КОШНИЦА, за да се прехвърлите в страницата за потвърждение и изпращане на заявка.

Ако обаче изпитвате затруднения в навигацията, или в който и да е етап от пазаруването ви, моля, свържете се с нас на 0886 190 680, и ние ще ви окажем пълно съдействие. Защото, ВАШЕТО УДОБСТВО Е ВАЖНО ЗА НАС !

 

Екипът на POMPITE.bg