Два са основните начини за плащане на избраните от Вас стоки:

- НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ: това означава, че плащането от Ваша страна ще бъде направено при получаване на пратката от куриерската фирма. Сумата ще изплатите на нейния служител.

- ПРЕДВАРИТЕЛЕН БАНКОВ ПРЕВОД: Ако предпочитате плащането по банков път, то тогава трябва да упоменете това във формата, която се попълва след натискане на бутона „КУПИ“ от Вашата кошница. Отбележете за начин на плащане „Банков превод". Направете нареждане на сумата по поръчката по сметка IBAN: BG62 CECB 9790 10F0 0968 00, BIC: CECBBGSF, ЦКБ АД гр. Варна“. При попълване на платежното нареждане в основанието за плащане запишете: „Поръчка №…“  и действителния номер на Вашата поръчка, който ще Ви бъде изпратен с потвърждението на e-mail адреса, посочен от Вас при поръчката. Когато Вашето плащане бъде осчетоводено в банковата ни сметка, ние ще изпратим заплатената от Вас стока възможно най – скоро, ако е възможно още на същия ден, или в краен случай – на следващия.

В бъдеще предвиждаме и възможността заплащането да става чрез използване на кредитна карта. Когато това стане факт, ще го обявим в тази секция.

Ако имате нужда от съдействие, от допълнителна информация или съвет, не се колебайте да ни потърсите. Ние сме на Ваше разположение!

Екипът на POMPITE.bg