Facebook Pixel

Срокове и доставка

Срокове и доставка

При избор на продукт, в заглавието на описанието на стоката, ще видите информация за нейната НАЛИЧНОСТ в момента. Ако посоченото е „На склад“, това означава, че стоката ще бъде изпратена в рамките на един работен ден след потвърждение на поръчката Ви, а Вие ще я получите на следващия.

Ако в полето НАЛИЧНОСТ информацията е от типа „3 дена“, това означава, че съответният артикул не е на склад, и за неговата доставка до нашия офис е необходимо посоченото време. В същия ден, в който стоката пристигне в нашия склад, тя ще бъде предоставена на посочения от Вас куриер за да ви бъде доставена на следващия ден.

При информация за НАЛИЧНОСТ е записано “Обадете ни се!“, това означава, че стоката се доставя по индивидуална заявка и нейният срок не е точно дефиниран. Свържете се с нас, за да получите конкретна информация относно срока, който ще е необходим, за да Ви я осигурим възможно най – скоро.

ДОСТАВКА на стоките, които сте поръчали, ще Ви бъде направена посредством куриерската фирма, която сте избрали в заявката си, и потвърдили в разговора с наш представител. Доставката е „експресна“, т.е. след предоставяне на стоката на куриера, той ще Ви я достави на следващия ден, ако графикът му позволява това. В някои случаи (доставка до населено място, което не се обслужва от куриера всеки ден), може доставката да отнеме повече от един ден.

ГАРАНЦИЯ. Всички продукти в магазина се предлагат с гаранция от производителя 2 години (24 месеца) от датата на покупката. Гаранцията се удостоверява с издаване на гаранционна карта, приложена към продукта. Гаранционното обслужване се извършва от всички оторизирани от производителя сервизи на територията на България.

Ако имате нужда от съдействие, от допълнителна информация или съвет, не се колебайте да ни потърсите. Ние сме на Ваше разположение!

Екипът на POMPITE.bg

Разгледай нашите продукти и направи най-добрия избор.