Facebook Pixel

За нас

За Помпен офис Варна

ПОМПЕН ОФИС“ е една от първите фирми, занимаваща се с внос и дистрибуция на помпи и помпени системи, създадена непосредствено в началото на деветдесетте години на миналия век. Седалището на фирмата е в гр. Варна.

„ПОМПЕН ОФИС“ е официален дистрибутор на GRUNDFOS A/S – Дания от 1993 година, а от 1998 е дистрибутор и на WILO GmbH – Германия. От средата на 2014г. фирмата е официално партньор и на DOSEURO S.r.L. – Италия, както и на DAB – Италия. В началото на 2015 г. фирмата ни стана изключителен представител на диафрагмените помпи на италианската фирма FLUIMAC S.r.l. Ние правим директен внос от складовете на фирмите или от тези на клоновете им в България – „Грундфос България“ ЕООД и „Вило България“ ЕООД. По този начин ние Ви гарантираме 100% произход за стоките, които предлагаме.

Ние не продаваме помпи. Ние предоставяме на клиентите си решения, базирани на продуктите на световно признати лидери в своята област. Затова подходът ни към всеки наш клиент е индивидуален, съобразен с неговите конкретни нужди. Ето защо „ПОМПЕН ОФИС“ е предпочитан доставчик – ние гарантираме коректност, професионално отношение и отговорност към всеки, обърнал си към нас. Независимо дали става въпрос за техническа, ценова или всякакъв друг тип информация – ние сме на Ваше разположение. Потърсете ни!

 

Екипът на „ПОМПЕН ОФИС“ и POMPITE.bg

Какви са нашите предимства?

Високо качество

Ние работим с най-добрите производители на помпи в света. Техните продукти са с гарантирано качество и ефективност.

Индивидуален подход

Нашата цел е не просто да Ви предоставим най-добрите помпени системи, а индивидуални решения, отговарящи на нуждите Ви.

Професионализъм

Залагаме на първо място на добрата комуникация с клиентите. Изпълняваме работата си в срок и по най-добрия начин.

Нашият екип