Facebook Pixel

Grundfos – промоционална кампания пролет/лято 2023

ПРОЛЕТНО-ЛЯТНАТА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ НА GRUNDFOS ВЕЧЕ Е ФАКТ!

От днес, 7 април 2023, всеки, закупил от нас бустер помпена система SCALA1 или SCALA2, ще получи подарък хамак, за да се наслаждава още повече на своята градина!

А това не е всичко! Закупувайки от Помпен Офис потопяема сондажна помпа SQ или SQE в комбинация с проточен електронен пресостат PM1 или PM2, получавате подарък 24-литров мембранен разширителен съд, за да изградите перфектната хидрофорна система!

Линк към SCALA1

Линк към SCALA2

Линк към SQ/SQE

Линк към PM1

Линк към PM2

Продуктите, които предлагаме, са високотехнологични, със специфични характеристики и приложения. Ето защо, за да сме сигурни, че Вашият избор е правилен, ние ще направим преценка, като уточним заедно обстоятелствата, при които ще работи помпата. Това няма да Ви струва нищо, но ще Ви даде гаранция, че получавате точното решение за нуждите си. Ето защо, просто ни се обадете на контактните телефони или ни пишете в раздел контакти.

Ако изпитвате затруднения в навигацията или в който и да е етап от разглеждането на каталозите ни, както и при нужда от каквато и да е допълнителна информация, моля, свържете се с нас на 0888881859, 0899898785 или 0886190680 и ние ще ви окажем пълно съдействие.

Защото, ВАШЕТО УДОБСТВО Е ВАЖНО ЗА НАС!