Facebook Pixel

Нощен режим на работа на помпите Grundfos

Управлението на отоплителната система е от голямо значение както за домовете, така и за обществени, офис и индустриални сгради. Основна цел е намаляване на разходите за отопление. Затова помпите Grundfos могат да предложат идеалното решение чрез своята система за нощен режим.

В тази статия ще се фокусираме над офис сградите и как нощният режим на работа на помпите Grundfos може да оптимизира техните разходи.

Особеност на сградите от офис тип е, че те не се използват през нощта. Затова и понижаването на стайната температура няма да причини дискомфорт.

Обикновено нощната система на работа е интегрирана като част от електронна система за управление на сградата с вграден таймер. Но помпите Grundfos могат да предложат циркулационни помпи с вградена функция за нощен режим. Те могат индивидуално да регулират капацитета си нощно време така, че работата им да доведе до значителни икономии в консумираната електроетергия.

Тъй като в офис сградите няма никой през нощта, задача на отоплителната система е да намали температурата в помещенията. И след това да я повиши отново, непосредствено преди служителите да пристигнат на работа. Следователно е важно да се предвиди достатачно време, за което отоплението да загрее помещенията. Това помпите на Grundfos могат да правят и сами.

Заради системата за нощен режим на работа, отоплението трябва да бъде винаги включено. Така обаче се предотвратява дискомфорт от ниските температури и създаването на конденз вътре в сградата.

Това са само една малка част от предимствата на помпите Grundfos.

В нашият онлайн магазин можете да разгледате наличните модели и да се свържете с нас на телефони: 0888 88 18 59 и 052 637 161, ако имате нужда от помощ с избора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

five × 4 =