Facebook Pixel

Защо да изберете помпите Wilo?

Защо да изберете помпите Wilo?

Помпите са нашата страст. И това го доказва не само дългогодишният ни опит на българския пазар, но и нашите доволни клиенти. Ние от Помпен офис не просто Ви предлагаме високоефективни помпи, а се стремим да направим работата на помпената Ви система по-ефективна и лесна.

Затова в тази статия ще отговорим на един въпрос, който много от нашите клиенти ни задават. А именно: „Защо да изберем помпите Wilo?”.

Компанията Wiloе един от водещите световни производители на помпи и помпени системи за бита, водния и промишления сектор. Те не просто разработват нови системи, а постоянно се стремят да оптимизират устройството на своите помпи.

В резултат на това помпите Wilo предлагат гъвкави решения, които се адаптират към изискванията на конструктивно различни сгради – от еднофамилните домове, жилищни блокове до училища и промишлени съоръжения.

Помпите на Wiloса високоефективни, индивидуално приспособими и лесни за интегриране в системи за автоматизация на сгради.

Те се разделят на няколко големи категории:

– Циркулационни помпи за отопление и климатизация.

– Потопяеми помпи за водоснабдяване от кладенци за вода, селско стопанство, обезводняване и промишлени приложения.

– Помпи и системи за строителството за повишаване на налягането, водоснабдяването и канализацията.

– Помпи и системи за водоснабдяване,  отпадъчни води и пречистване на отпадъчните води.

Това са само малка част от предимствата и приложенията на помпи Wilo. Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на телефони: 052 637 161 и 0888 88 18 59.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

4 × 3 =