Facebook Pixel

Помпа Grundfos – най-доброто решение за отоплителните системи

Помпа Grundfos – най-доброто решение за отоплителните системи

Системите за отопление са незаменима част от всяко домакинство и бизнес. Те са особено актуална тема през зимния сезон, когато от работата им зависи нашия комфорт. За съжаление, все повече хора се оплакват, че не са доволни от топлината, която получават. А нека и да не забравяме големите сметки за електроенергия.

В тази статия ще се фокусираме върху системите за отопление и циркулационните помпи, които са в основата им.

Според едно неотдавашно проучване, в Европа има над 130 милиона вътрешни циркулационни помпи и около 40% от тях са неефективни. Причината е, че в голяма част от системите се използват помпи с възраст над 10 години. Да, те са били актуални за времето си на производство, но днес не могат да се сравняват с новите модели. Така тяхната работа е много по-неефективна и скъпа в сравнение с новите модели.

Затова ние Ви препоръчваме да смените старата си циркулационна помпа със съвременна помпа Grundfos. Така можете да спестите до 75% от консумацията на енергия.

В нашия сайт можете да откриете различни модели помпи Grundfos. Така, не само ще си спестите ненужни разходи, но с помпата Grundfos Вие ще помогнете за опазването на околната среда.

Ако се съмнявате дали инвестицията в нова помпа Grundfos е оправдана, не се колебайте да ни потърсите и зададете Вашите въпроси. Ние с удоволствие ще Ви помогнем да вземете най-доброто решение съобразно Вашите нужди и бюджет.

Потърсете ни на телефони:052 637 161 и 0888 88 18 59.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

5 × 4 =