Facebook Pixel

Приложения на помпи Грундфос

Помпите Грундфос Ви предлагат цялостни помпени системи и решения за сгради, промишленост и всеки един аспект при използване на водата. Те са гаранция за енергийна ефективност и най-доброто управление на ресурсите, според нуждите на клиентите.

От частните семейни домове и жилищни сгради до търговските сгради, помпи Гриндфос могат да се включат на всички нива във водната мрежа.

Помпи Грундфос имат различни приложения, когато става въпрос за нашия дом. Те са проектирани да осигуряват максимален комфорт на ДОСТЪПНИ цени. Помпите Грундфос са подходящи за системите за отполение, повишаване на налягането, създаване на система за пренос на подземни и дъждовни води, изхвърляне на отпадни води и други.

Помпи Грундфос задават нови стандарти за енергийно ефективна и интелигентна регулация на топлата вода в частните домове. Чрез своята система за рецикулация на топлата вода, фирмата предлага напълно автомтизирана работа, контрол на температурата и непрекъсната работа на пълна скорост.

Помпи Грундфос предлагат и най-добрите решения за промишлените предприятия и процеси. Датската фирма се е постарала да предложи идеалното решение за специфичните нужди на всеки отрасъл. За тази цел са съчетали в едно най-добрите инженерни решения с интелигентни системи за контрол на водните ресурси.

Така независимо от Вашите нужди, помпите Грундофс Ви предлагат оптимизирани водни решение за водоснабдяване или пречистване на водата на всеки един етап от цикъла.

Разгледайте нашите помпи Грундфос тук.

Свържете се с нас на телефон: 052 637 161, ако имате нужда от помощ с избора. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

16 − one =