Facebook Pixel

Защо да изберете помпа Grundfos?

В днешно време светът е изправен пред редица предизвикателства, едно от които е  разширяването на градовете. Според прогнозите, в следващите 10 години повече от 60% от населението на Земята ще живее именно там. А с това се появява и нов проблем – бързото изхабяване на ресурсите и по-специално водните.

Причините са много – недобре изградени и стари водни мрежи, лошо проектиране и  невъзможност да се пресметне какви ще бъдат нуждите на жителите на града. В резултат на това се губят от 30 до 60% от прясната вода. Очаква се в следващите години необходимостта от чиста и безопасна вода да се увеличи.

За да се преодолеят тези предизвикателства е много важно да се управляват правилно водните ресурси. Да се инвестира правилно не само в изграждането на нови мрежи, но и да се направи, така че  тези ресурси да могат да се използват повторно.

Това е и един от фокусите на датската фирма Grundfos. която е един от водещите производители на помпи в света. Тяхната цел е да предложат на клиентите си съвършената помпа Grundfos. Защото първата стъпка към баланса между производителност БЕЗ загуби на вода е изборът на правилната помпа Grundfos.

Всяка една помпа Grundfos се характеризира с различни параметри, които биха били подходящи за различни цели. Затова фирмата съветва клиентите си първо да определят от какво се нуждаят и едва тогава да изберат своята помпа Grundfos.

Какви са предимствата на помпа Grundfos?

Всяка една помпа Grundfos е резултат от многогодишни проучвания и инвестиции в новите технологии. Защото вече качеството и цената НЕ са най-важните критерии при избора на помпи. И всяка една помпа Grundfos е доказателство именно за това!

Датската фирма винаги е смятала, че е важно да се минимализира нашия отпечатък върху околната среда. Затова помпа Grundfos разширява възможностите между енергийна ефективност и запазване на водата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

four × 3 =