Хидрофорна помпа MQ от Grundfos

Хидрофорна помпа MQ от Grundfos

Хидрофорна помпа MQ от Grundfos се отличава със своята надеждност, качество, ниско ниво на шум, лесно обслужване, дълъг експлоатационен живот. Това са всички качества, които потребителите очакват от такъв тип помпа.

В компактният корпус на MQ се разполагат самозасмукваща центробежна помпа, електронно управление под налягане. В тях са интегрирани всички необходими защити, включително и от работа на сухо, мембранен съд и възвратен клапан.

За разлика от обикновените хидрофорни помпи, двигателят на MQ е с потопен ротор. Това прави охлаждането на двигателя изключително надеждно и редуцира до минимум шума при работа.

Инсталирането на хидрофорна помпа MQ от Grundfos е изключително лесно. Дори се прави без наличие на инструменти. Завиването на тръбите към помпата става на ръка. Още по-лесен е монтажа, защото входният и изходният щуцери могат да се изместят с 5 градуса във всяка посока.

Основните характеристики на хидрофорна помпа MQ от Grundfos са:

– Самозасмукване от дълбочина до 8 метра;

– Максимален дебит 4 m3/h;

– Максимален напор: 45 метра.

Помпата MQ е подходяща при използване на вода от собствени водоизточници – сондажи, кладенци, резервоари. Използва се и за повишаване на налягането на водата, доставяна през централната водоснабдителна система.

Свържете се с нас на телефон: 052 637 161, ако имате въпроси за помпа MQ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

3 × two =