Компактна хидрофорна система DAB Aquajet-Inox

Компактна хидрофорна система DAB Aquajet-Inox

DAB Aquajet-Inox 82 M-G е едностъпална самозасмукваща (джет) водна помпа за хоризонтален монтаж. Тя е оборудвана с мембранен съд за питейна вода, мека връзка между помпата и 20-литровия мембранен хидрофорен съд и механичен пресостат. Помпата осигурява автоматична работа на водоснабдителната система от собствен източник – кладенец, сондаж, резервоар или от централната водоснабдителна система.

Приложението на тази хидрофорна система е широко. Тя се използва успешно във водоснабдяването, за доставка на подпочвена вода от плитки кладенци и сондажи за хидротехнически съоръжения. Подходяща е и за напояване в градинарството и селското стопанство. Намира приложение дори в промишлени инсталации.

Помпеният корпус на DAB Aquajet-Inox 82 M-G е от неръждаема стомана, а работното колело – от технополимер. Предназначена е за работа с вода и други разредени, неагресивни работни течности. Те не трябва да съдържат твърди частици или влакна при температура на течността от 0 °C до 35 °C.

Дълбочината й на засмукване е до 8 m. Максималното системно налягане (работно налягане на помпата плюс входното налягане на водата в помпата) е 8 bar.

DAB Aquajet-Inox 82 M-G 20 л. се характеризира с работен дебит на системата от 0,5 – 3,7 куб.м/час, а работният й напор е 20 – 40 m. Максималният напор на помпата е 4,5 bar при дебит 0,5 куб.м/час, а електрическата мощност на изхода на вала на двигателя е 0,6 kW.

Габаритните размери на хидрофорната система са изключително компактни: 492 x 263 x 490 mm (LxBxH). Друго нейно предимство е ниското нетно тегло от 17.8 килограма.

Само сега системата се предлага с удължена петгодишна гаранция и на специална цена.

 Свържете се с нас на телефон: 052 637 161, ако имате въпроси относно хидрофорна система DAB Aquajet-Inox.

Повече информация за Помпен Офис ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

four × 5 =