Измервателни прибори на SIEMENS

Измервателни прибори на SIEMENS

От началото на 2015 година, при нас можете да откриете контролно-измервателните прибори на SIEMENS. Продуктите, които разпространяваме са основно от сериите SITRANS F, L, P и T. Това са полеви КИП за измерване и контрол на разход, ниво, налягане и температура.

За повечето контролно-измервателни прибори на SIEMENS, предлагаме монтаж и настройка. Обръщаме специално внимание на разходомерите от серията SITRANS F: магнитно – индуктивни, ултразвукови и кориолисови. Те са добре познати на потребителите от години с високото си качество и ефективност.

Благодарение на това сътрудничество, допълнихме гамата си от комплексни решения, които можем да Ви предложим в областта на контрола, транспорта и движението на флуидите. Така при нас можете да откриете не само помпено оборудване, но и уреди за контрол на нивото, разхода и налягането в една система.

Контролно-измервателните прибори на SIEMENS са съвременни технологични решения с доказано качество.

Свържете се с нас на телефон: 052 637 161, ако искате да подобрите Вашата автоматизирана система. Ние от Помпен Офис ще Ви помогнем да повишите производителността на Вашите системи и процеси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

eighteen + seventeen =