Facebook Pixel

Защо да изберете Помпен офис ЕООД?

Помпен офис - магазин

Ние сме българска компания, която се занимава с доставка на помпи, помпено оборудване и средства за автоматизация. Разполагаме с голям асортимент от продукти – водни, индустриални и специализирани помпи и помпени системи. Освен това при нас ще откриете регулираща и спирателна арматура, автоматика за управление на водните процеси и индустрията, инженеринг.

Ние сме съсредоточили усилията си в това нашите клиенти да получат не просто стоки, а комплексни решения, базирани на съвременни, иновативни и енергийно ефективни продукти. Целта ни е да се осигури надеждна и сигурна работа на системите, минимизиране на експлоатационните разходи и на необходимостта от поддръжка на оборудването.

Официален дистрибутор сме за България на датската компания GRUNDFOS и германската фирма WILO. Това са два от най-големите и световно утвърдени европейски производители на помпено оборудване. Техните продукти са познати в цял свят не само с високите си стандарти за качество, но и с ефективността си.

Предлагаме Ви и продуктови решения на италианските производители на помпени изделия DAB и DOSEURO, датските производители на водна и процесна автоматизация Danfoss и MJK Automation.

Освен това, сме инженерингов партньор на технологичния гигант Siemens, направление дигитализирано производство, процесни индустрии и задвижвания. Представяйки разходомерите от серията SITRANS F.

Станете и Вие един от многото ни доволни клиенти. Потърсете ни на телефон: 052 637 161 и ние ще Ви предложим качествено помпено оборудване и средства за автоматизация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

fifteen − eight =